IDVO vacatures

Projectleider Implementatie TermTime

Wat ga je doen?

Als projectleider Implementatie TermTime train je gebruikers, begeleid je implementaties namens de leverancier en adviseer je hoe deze roosterapplicatie het beste kan worden ingezet bij onderwijsinstellingen. Je bewaakt tijdslijnen, stuurt op concrete opleveringen en haalt samen met de klant de afgesproken mijlpalen. Daarnaast haalt je input op voor verbetering en uitbreiding van de applicatie en koppelt dit terug aan de leverancier. Bij vrijwel iedere implementatie worden koppelingen gebouwd om gegevens te importeren en exporteren. Je denkt mee over de inrichting hiervan en stemt af om welke gegevens het gaat. Het implementeren van een nieuwe roosterapplicatie betekent vaak een verandering in werkprocessen. Je denkt mee over deze processen en over mogelijkheden om de applicatie hiervoor optimaal te benutten.We werken op dit moment vanuit huis. Als het weer kan werken we deels op locatie bij de klant en deels thuis.

Wat krijg je ervoor?

Wil jij alle in en outs van het implementeren van TermTime bij onderwijsinstellingen leren?
Wij begeleiden je en leiden je op.

Daarnaast bieden wij:
  • een klein team met korte lijnen en dus volop mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen;
  • werken in binnen- en buitenland, in eerste instantie gericht op België, Nederland en Scandinavië maar op termijn ook het Verenigd Koninkrijk en buiten Europa
  • een marktconform salaris op basis van ervaring en een bijdrage aan jouw pensioenvoorziening;
  • laptop en mobiele telefoon;
  • vergoeding voor thuiswerken;
  • reiskostenvergoeding of ov-jaarkaart.

Wie ben jij?

Je houdt van aanpakken! Je kunt jezelf motiveren en hebt een flexibele instelling m.b.t. werkzaamheden, reizen en werktijden. Je bent communicatief sterk en in staat te overleggen met zowel roosteraars als ontwikkelaars en projectleiders van een onderwijsinstelling.Je hebt een afgeronde HBO- of universitaire opleiding en je spreekt én schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Je hebt een minimaal een certificaat in PRINCE2 Foundation of Agile projectmanagement (of bent bereid deze te halen). Als je een achtergrond hebt in planning en/of betrokken bent geweest bij de invoering van een roosterapplicatie dan heb je een streepje voor op andere kandidaten.

Wie zijn wij?

IDVO is dé full service aanbieder van roosterapplicatie TermTime op het Europese vasteland. Onderwijsinstellingen kunnen bij ons terecht voor inkoop, implementatie en ondersteuning van TermTime software. Als online roosteroplossing biedt TermTime de vrijheid om vanaf elke locatie en op elk apparaat roosters samen te stellen. Gebruikers werken samen en delen roosters terwijl ze gebruik maken van dezelfde data. TermTime integreert roosteren en planning in één applicatie en is zowel voor modulair als groepsonderwijs geschikt.

Belangrijk om te weten

Per wanneer: zo snel mogelijk (in overleg)
Fulltime/parttime: min. 4 dagen p/w, flexibele werktijden in overleg met de klant, je plant je eigen agenda
Salarisindicatie: €60.000 tot €65.000 per jaar afhankelijk van opleiding en ervaring plus bonusregeling
Ben jij de projectleider Implementatie TermTime die wij zoeken? Stuur dan voor 14 januari 2021 je CV met een korte motivatiebrief naar info@idvo.nl. Een eventuele uitnodiging voor een persoonlijk gesprek en de gesprekken vinden plaats in de week van 18 januari 2021.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem contact op met Christina Monier via christina.monier@idvo.nl.

Contact

Benieuwd wat IDVO of TermTime voor uw onderwijsinstelling kan betekenen?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.
Mail ons
IDVO B.V.
Molenwieken 19
4661TV Halsteren
KvK: 76056988
BTW: NL860492096B01
E-mail: info@idvo.nl